Miksi Westhouse on paras työpaikka – välittäjämme kertovat

Pekka Kujala

5.10.2021

Westhouse on kiinteistönvälitystoimisto, jossa ammattitaitoa arvostetaan ja välittäminen on meille kaikille sydämen asia. Loistava porukka, huikea yhteishenki, paljon tietoa ja taitoa sekä sopivasti huumorintajua takaavat sen, että meillä työskentely on aidosti mukavaa. Tässä artikkelissa välittäjämme kertovat, miksi he ovat valinneet työpaikakseen juuri Westhousen – ja mikä Westhousessa on heidän mielestään parasta!

Välitämme aidosti

Westhousen tarina alkoi vuonna 1994, jonka jälkeen yrityksemme on mahdollistanut yli 10 000 onnistunutta asuntokauppaa. Alalla meidät tunnetaan luotettavana ja osaavana kumppanina sekä turvallisena työnantajana. Onnistunut asuntokauppa ja tyytyväinen asiakas ovat toimintamme kulmakiviä, ja jotta kaikki tämä olisi mahdollista, vaativat ne toteutuakseen tyytyväiset välittäjät.

 

Tommi Karhula – myyntiedustaja, KiAT

”Aloitin Westhousessa vuonna 2014. Yrityksenä Westhouse tekee kaikin puolin todella ammattimaista ja laadukasta jälkeä, mikä auttaa meitä välittäjiä huomattavasti työssämme. Se laadukkuus heijastuu myös henkilöstössä, kun vaihtuvuutta on äärimmäisen vähän. Tämä on tietty työyhteisön kannalta mukavaa, kun kaikki tuntevat hyvin toisensa.”

”Teemme välittäjien kesken myös paljon yhteistyötä, ja esimerkiksi jos tietyistä alueista ei itsellä ole niin historiaa ja tietoa, niin aina voi ottaa kaverin mukaan – ja kun työkaverit ovat pitkältä ajalta tuttuja, niin löytyy sellainen täysi luotto työkavereihin.”

Marjaana Fagerholm – kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

”Olen työskennellyt yhteensä noin kymmenen vuotta Westhousessa. Parasta yrityksessä on vahva ja arvostettu brändi sekä Westhousen hyvä maine, joka herättää asiakkaissa arvostusta sekä luottamusta. Mainontamme on todella hyvää, ja sitä kautta näin välittäjänä toimiessa saa omaan työhönsä hyvää tukea – henkilöstöstä puhumattakaan. Aina puhalletaan yhteen hiileen, ja meillä on hirveen hyvä yhteishenki sekä fiilis työntekijöiden välillä.”

Pekka Kujala – kiinteistönvälittäjä, LKV

”Olen työskennellyt Westhousessa noin kuusi vuotta. Ennen välittäjäuraani toimin media-alalla ja tein samalla puoliharrastuksena asuntojen jalostusta. Matkan varrella olen elänyt ja hengittänyt kiinteistönvälityselämää, koska asuntoni myi aina Westhouse. Pidin tuolloin Westhousea ylivoimaisena vaihtoehtona myymään hyväkuntoiset arvoasuntoni – eli minulla on ikään kuin asiakassuhde alunperin tähän yritykseen.”

”Kun siirryin alalle, niin toimin vuoden toisessa välitysyrityksessä, jonka jälkeen minulla oli tavoitteena, että haluan työskennellä Westhousessa. Yrityksenä tämä on kiinnostava ja hyvä brändi, johon itse uskoin. Siksi otin tavoitteeksi, että pääsen tänne töihin – ja täällä nyt olen!”

”Meidän markkinointimateriaali, eli miten me näytään ja mitä annamme asiakkaalle ulospäin, on markkinoiden parasta A-luokkaa. Tämä tekee Westhousen mukavaksi paikaksi työskennellä, kun markkinointitiimi ja back office tekee laadukasta jälkeä.”

Merja Kotamäki – kiinteistönvälittäjä, LKV

”Minulle tulee kohta neljä vuotta täyteen Westhousessa. Tuona aikana olen viihtynyt todella hyvin. Olen joskus jopa sanonut, että Westhouse on parasta, mitä minulle on tapahtunut perheen jälkeen.”

”Parasta Westhousessa on hirveen hyvä henki. Tämä meidän ala on sellainen, että harvoin kiinteistönvälitystoimistoissa ja välittäjien kesken on sellaista me-henkeä niin kuin meillä Westhousessa on. Täällä on myös se hyvä puoli, että esimiesten taholta on myös pidetty siitä huolta, että se henki myös pysyy hyvänä. Tänne on kiva tulla töihin, ja jos on jotain mitä kysyä, niin aina saa apua.”

Oletko sinä seuraava Westhouselainen?

Nautitko työstä asiakkaiden parissa? Innostut haasteesta, olet huolellinen, keskityt yksityiskohtiin, olet aito ja välität aidosti. Tässä on tilaisuutesi! Haemme nyt joukkoomme useita kiinteistönvälittäjiä Helsingin keskustaan aukeavaan toimistoomme.

Kiinnostuitko? Lue lisää täältä

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä LKV, SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

040 832 8888

pekka.kujala@westhouse.fi

Ota yhteyttä

Westhouse LKV on vuonna 1994 perustettu, erityisesti Espoon ja Helsingin alueella toimiva kiinteistönvälitysliike. Palvelemme asiakkaitamme yli 10 000 onnistuneen asuntokaupan kokemuksella. Osaamisalueeseemme kuuluvat myös arvoasunnot, lomakiinteistöt sekä muut erikoiskohteet ranta-alueilla ja saaristomaisemissa. Meidän kunnia-asianamme on palvella mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti kaikkia asuntokaupan osapuolia. Haluamme tehdä asumisen unelmista totta. Kiinteistönvälittäjämme Espoossa ja Helsingissä ovat kiinteistöalan ammattilaisia, jotka keskittyvät jokaiseen myynti- ja ostotoimeksiantoon täysillä. Kysy myös asunnon hiljaisesta myynnistä kiinteistönvälittäjiltämme. Ota yhteyttä ja sovi maksuton arviokäynti!

Avainsanat: Kiinteistönvälittäjä, Kiinteistönvälitys, Westhouse,