Mitä Westhousen välityspalvelu sisältää?

Mia Hollands

7.2.2022

Westhousen lähes 30 vuoden laaja-alainen kokemus kiinteistönvälityksestä sekä aito kiinnostus asumista kohtaan tuovat varmuutta asuntokauppaan. Palvelumme on mahdollistanut vuosien saatossa jo yli 10 000 onnistunutta asuntokauppaa. Lisäksi viime vuosien menestys on antanut meille mahdollisuuden panostaa niin pienten kuin suurienkin asuntojen valokuvaukseen, markkinointiin ja modernien työkalujen käyttöönottoon myyntityön tueksi.

Näin asuntosi myynti onnistuu

Meillä kaikki asunnot saavat saman laadukkaan palvelun alusta loppuun asti. Prosessi alkaa hinta-arviolla, jonka jälkeen laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa toimeksiantosopimus sekä valokuvausjärjestelyt – mukaan lukien kevyt stailaaminen. Otamme laadukkaat kuvat kaikista kohteistamme, ja käytämme aina alan parhaimpia kuvaajia. Tämän lisäksi voimme ottaa myös videokuvaa, jos koemme sen tarpeelliseksi asunnon markkinointia varten.

Kun kohteen esitemateriaali on koottu ja asunto saatettu myyntikuntoon, alkaa varsinainen myyntityö: esittelyt, tarjousneuvottelut, kaupanteko ja lopulta avainten luovutus. Myynnin aikana kohde saa julkisuutta Westhousen kotisivujen lisäksi Oikotien ja Etuoven kautta. Hyödynnämme asunnon markkinoinnin työkaluna myös tietenkin sosiaalista mediaa. ​​Markkinoinnista huolehtivat alansa ammattilaiset. He pitävät huolen, että asunnot näkyvät oikealle kohderyhmälle myynnin alussa myös Facebookissa sekä Instagramissa.

Sosiaalisen median lisäksi toteutamme myös printtimainontaa. Kuukausittain ilmestyvä Westhouse homes -lehti on lähes 40-sivuinen kattaus myynnissä olevia upeita asuntoja. Lehti jaetaan postitse n. 10 000 kotiin. Mainostamme tällä hetkellä myös Hufvudstadsbladetissa.

Westhousen välittäjillä vankka kokemus alalta sekä hyvä aluetuntemus

Me kiinteistövälittäjät viihdymme Westhouse LKV:ssa, ja se näkyy työssämme. Panostamme työhömme aina sataprosenttisesti asunnon koosta ja hinnasta riippumatta, joten asiakaskunta on siksi myös hyvin erilainen. On ensiasunnon ostajia, sinkkutalouksia, perheitä, sijoittajia ja rakennusfirmoja. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä.

Välittäjämme omaavat hyvän koulutuksen sekä vuosien työkokemuksen Westhousen palveluksessa. Meillä on se etu, että kaikki välittäjät olemme olleet pitkään Westhousella töissä, joten meidän puoleen on ollut helppo palata uudelleen ja uudelleen. Näin asiakkaan on helppo lähteä toteuttamaan asuntokauppaa, kun apuna ovat tutut kasvot, kokemus ja vankka ammattitaito. Olemme myös pitkään toimineet hyvin laajalla alueella pääkaupunkiseudulla, joten useat taloyhtiöt sekä kiinteistöt ovat meille entuudestaan tuttuja.

Välityspalvelumme ollessa hyvin kokonaisvaltaista, on kokonaisuus kaikki kaikessa. Olemme asiakkaidemme kanssa tekemisissä vielä pitkään kaupanteon jälkeen sekä autamme myös tarpeen tullen uuden kodin etsimisessä. Tämän tuloksena meillä on paljon asiakkaita, joita palvelemme useamman kerran ja moni palaa vuosienkin jälkeen puoleemme.

Välitämme aidosti

Toimintamme perustuu luotettavuuteen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Uskomme myös digitaaliseen markkinointiin ja somen voimaan. Olemmekin saaneet paljon positiivista palautetta muutoskyvystämme ja erityisesti siitä, kun olemme aina ajan hermoilla somemarkkinoinnin osalta. Käytämme myös sujuvasti modernia sähköistä tarjousneuvottelua, sopimusten allekirjoitusta ja kaupantekoa, joka on ollut varsinkin näin korona aikaan asiakkaille positiivinen lisänsä.

Tuloksellisessa asuntokaupassa myyntihenkilökunnan ammattitaito, työkokemus sekä tehokkuus ovat avainasioita. Panostamme työhömme aina sataprosenttisesti asunnon hinnasta riippumatta. Meille välittäminen on sydämen asia – oli koti sitten pieni tai suuri.

Ps. Espoon Haukilahden toimistomme lisäksi löydät meidät nyt myös Helsingin Lönnrotinkadulta. Tervetuloa tutustumaan!

Oletko myymässä asuntoa? Lue lisää välityspalvelustamme ja tilaa maksuton arviokäynti täältä. Tyylikkäällä markkinoinnilla ja ammattimaisella otteella hoidamme sinunkin asuntokauppasi maaliin!

Lue lisää:

Mia Hollands

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja, SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

0400 54 8888

mia.hollands@westhouse.fi

Ota yhteyttä

Westhouse LKV on vuonna 1994 perustettu, erityisesti Espoon ja Helsingin alueella toimiva kiinteistönvälitysliike. Palvelemme asiakkaitamme yli 10 000 onnistuneen asuntokaupan kokemuksella. Osaamisalueeseemme kuuluvat myös arvoasunnot, lomakiinteistöt sekä muut erikoiskohteet ranta-alueilla ja saaristomaisemissa. Meidän kunnia-asianamme on palvella mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti kaikkia asuntokaupan osapuolia. Haluamme tehdä asumisen unelmista totta. Kiinteistönvälittäjämme Espoossa ja Helsingissä ovat kiinteistöalan ammattilaisia, jotka keskittyvät jokaiseen myynti- ja ostotoimeksiantoon täysillä. Kysy myös asunnon hiljaisesta myynnistä kiinteistönvälittäjiltämme. Ota yhteyttä ja sovi maksuton arviokäynti!

Avainsanat: Asunnon myynti, Kiinteistönvälittäjä, Kiinteistönvälitys, Westhouse,