Moderni loft-asunto merellisessä ympäristössä

20.11.2020

Tätä viimeisen päälle tyylikästä kerrostaloasuntoa Kruunuvuorenrannassa voisi hyvinkin kutsua luksusasunnoksi. Mitään ei ole liikaa, mitään ei jää puuttumaan ja oman maun mukaisella sisustuksella tästä voi muokata persoonallisen kodin juuri itselleen.

Tässä industriaalisessa loft-asunnossa yhdistyvät useat eri pinnat luoden huolitellun kokonaisuuden. Betoniset seinät ja katto tuovat jämäkkyyttä, jota puupaneelit tasapainottavat pehmeydellään. Keittiön mustat kaapistot ja suuret valkoiset tasot kultaisine yksityiskohtineen luovat näyttävää kontrastia. Kokonaisuuden täydellistävät olohuoneen noin viisi metriä korkeat seinät ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, jotka tuovat tilaan valoa sekä avaruutta. Olohuoneesta pääsee asunnon tilavalle parvekkeelle.

Kokonaisuuden täydellistävät olohuoneen noin viisi metriä korkeat seinät ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat.

Heti eteisestä nousevat yksilölliset metalliportaat johtavat asunnon toiseen kerrokseen ja viihtyisään oleskelutilaan, jossa jatkuu sama yhtenäinen teema kuin alakerrassa. Metallisen kaiteen yli voi kurkata alakertaan ja luonnonvalo pääsee yläkertaan olohuoneen valtavista ikkunoista. Makuuhuone löytyy tyylikkään mustakehyksisen lasiseinän ja liukuoven takaa. Lasiseinä yhdistää makuuhuonetta juuri sopivasti muuhun asuntoon, mutta sen sijainti yläkerrassa takaa kuitenkin riittävän rauhan ja yksityisyyden.

Makuuhuone löytyy tyylikkään mustakehyksisen lasiseinän ja liukuoven takaa.

Asunnon loistavuus ei kuitenkaan jää pelkästään neljän seinän sisään. Myös taloyhtiö ja Kruunuvuorenranta asuinalueena tarjoavat useita harvinaisia mukavuuksia. Moderniin taloyhtiöön kuuluu mittava lista yhteisiä tiloja, kuten kattoterassi saunoineen merimaisemalla ja erittäin laajasti varusteltu kuntosali. Kruunuvuorenranta on kehittyvä asuinalue, joka rantabulevardeineen, venesatamineen ja palveluineen on ehdottomasti upea paikka asua.

Nyt myynnissä! Olisiko tämä sinun unelmiesi koti? Klikkaa itsesi myynti-ilmoitukseen tästä.

Ihanaa alkutalvea,

Westhouse

Avainsanat: Helsinki, Keittiö, Koti, loft-asunto, loft-tunnelmaa, Makuuhuone, Merellinen, Olohuone, Sisustus,