Rantaunelmat toteen Inkoossa

Ilkka Juutilainen

2.10.2023

Idylliseen Inkoonrantaan valmistuu yhteensä 12 ylellistä hirsirivitaloasuntoa kolmeen eri rakennukseen sekä pienkerrostalo, jossa yhdistyy luonnonrauha sekä asumisen tasokkuus.

Inkoonrannan rauhaan, noin 40 minuutin matkan päähän pääkaupunkiseudulta, rakentuu hulppeita hirsirivitaloja sekä 17 asunnon pienkerrostalo. Asuinalue on kaukana arjen kiireestä, mutta kuitenkin lähellä pääkaupungin tapahtumia ja kulttuuririkkauksia. 

“Sekä Inkoonrannan rivitaloasunnot että pienkerrostalon kohteet ovat herättäneet ihmisissä kiinnostusta, koska sijainti meren äärellä on ainutlaatuinen. Osa valmistuvien kohteiden asunnoista onkin jo varattu”, kertoo Inkoon uudiskohteen välittäjänä toimiva kiinteistönvälittäjämme Ilkka Juutilainen.

Inkoonrannan välittäjinä toimivat Ilkka Juutilainen, Nina Nykopp ja Sebastian Rostedt tutustumassa uudiskohteen ainutlaatuisella paikalla olevaan merenrantatonttiin, upeissa saaristomaisemissa.

Inkoonranta kutsuu nauttimaan

Inkoonrannan talot rakentuvat arvostetulle alueelle luonnon ja merenrannan rauhaan, mutta aivan keskustan ja sataman välittömään läheisyyteen. Asuinalueen vieressä olevat hyvät palvelut, kuten esimerkiksi kaupat, terveydenhuoltopalvelut, koulut ja kuntosali, tekevät elämästä helppoa ja vaivatonta.

Inkoossa on hyvä asua, sillä kunta sijaitsee meren äärellä ja keskellä upeita maisemia sekä rikasta luontoa. Inkoossa on helppo nauttia merestä, metsäretkistä ja loputtomista ulkoilumahdollisuuksista. Inkoonrantaan rakentuvat rantatalot ja kerrostalot lisäävät osaltaan koko kaupungin vetovoimaa. Kahden jo valmistuneen pienkerrostalon sekä tällä hetkellä ennakkomarkkinoinnissa olevien kohteiden lisäksi, alueelle on suunnitteilla neljäs pienkerrostalo sekä erillistaloja”, Juutilainen kertoo.

Uudiskohteen asukkailla on mahdollisuus ostaa myös venepaikka laiturista, joka on vain minuutin päässä etuovelta. Siirtyminen maalta merelle, parhaisiin kalapaikkoihin ja upeisiin saaristomaisemiin käy siis käden käänteessä! Inkoonrannalta löytyy myös hyvät ulkoilumahdollisuudet joka lähtöön. Hyvät lenkkipolut lähtevät suoraan kotiovelta, ja lähin uimapaikka, Lilludden, sijaitsee noin 700 metrin päässä. Lilludden on varsinkin koiranulkoiluttajien suosiossa, sillä tällä rannalla saavat uida myös koirat. Alueen lähin virallinen uimaranta, Koivuniemen ranta, on reilun kahden kilometrin päässä kohteesta. Inkoon kunnalla on myös suunnitelmia rakentaa uusi uimapaikka rantasaunoineen aivan sataman tuntumaan.

Aivan meren rannalla sijaitsevat rivitaloasunnot ovat sisustukseltaan skandinaavisen kauniit, tasokkaat ja selkeälinjaiset, ripauksella saariston tunnelmaa.

Hirsitalot rannalla

Inkoonrantaan valmistuu yhteensä kolme rantataloa, joiden rakennusmateriaalina toimii kaunis ja ekologinen hirsi. Rivitaloihin rakentuu yhteensä kaksitoista asuntoa, joiden koot vaihtelevat 102-148 m²:n välillä. Kohteen rakentaminen on arvioitu alkavan tammikuussa 2024, ja arvioitu valmistumisajankohta on joulukuussa 2024.

Rantatalojen vaikuttava design yhdistää upeasti vanhaa ja uutta tyyliä. Perinteistä muistuttava hirsi ja muodokas harjakatto sekä nykyaikaa edustavat suuret lasipinnat muodostavat näyttävän kokonaisuuden. 

Rantatalojen yhteisellä sisäpihalla on viihtyisä puutarha, jonka keskellä katseenvangitsijana solisee suihkulähde. Jokaisessa rantatalossa on oma patio, jossa voi nauttia vaikkapa aamukahvia rauhassa merta ihaillen tai viettää perheen ja ystävien kesken grilli-iltoja upeissa maisemissa. Nykyaikaiset ja modernit kodit, ajattomilla pintamateriaaleilla tuovat ylellisyyttä elämiseen. Hengittävä hirsi tekee asuntojen sisäilmasta puhtaan ja miellyttävän. Aikainen varaaja saa myös vaikuttaa itse asuntonsa sisustukseen useista kaluste- ja värivaihtoehdoista.

Inkoossa arki on rentoa ja iloista, siitä pitävät huolen toimivat palvelut. Myös luonto on lähellä ja täällä nautit jokaisesta vuodenajasta.

Pienkerrostalo

Alueen kolmas pienkerrostalo, Inkoonrannan Valo, valmistuu rauhalliselle paikalle, mutta kuitenkin aivan merenrannan tuntumaan ja keskustan palveluiden välittömään läheisyyteen. Neljäkerroksinen ja hissillinen pienkerrostalo valmistuu Kapteenintien varrelle, aivan rannan, torin sekä kauppakeskus Strandin viereen. Kohteen rakentamisen arvioitu aloitusajankohta on huhtikuussa 2024, ja uuteen kotiin asukkaat pääsevät muuttamaan arvion mukaan huhtikuussa 2025. Asuntojen koot vaihtelevat 46 kaksioista -110,5 neliöihin.

Inkoonrannan skandinaavisen moderneihin kerrostalohuoneistoihin asukas pääsee valitsemaan haluamansa pintamateriaalit, ja tekemään yksilölliset sisustusvalinnat useista vaihtoehdoista. Asunnoissa on toimivat pohjaratkaisut, hyvin hyödynnetyt asuinneliöt sekä laadukkaat ja ajattomat sisustusratkaisut. Selkeälinjaisissa asunnoissa on huomioitu myös riittävät säilytystilat sekä asuntojen sisällä että irtaimistovarastoissa. Kaikissa huoneistoissa on myös lasitettu parveke tai terassi, joka kutsuu viettämään aikaa aina alkukeväästä pitkälle syksyyn. 

Kiinnostuitko Inkoonrannan ylellisistä uudiskohteista luonnon rauhassa? Lisätietoja Inkoonrannan uudiskohteista antaa Ilkka Juutilainen. Ota yhteyttä Ilkkaan!

Pääset myös lukemaan lisää ennakkomarkkinoinnissa olevista asunnoista sivuiltamme tai osoitteesta https://www.inkoonranta.com/.

Ilkka Juutilainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja

040 748 3669

ilkka.juutilainen@westhouse.fi

Ota yhteyttä

Avainsanat: arvoasunnot helsinki, asunnot uusimaa, Hirsitalo, Inkoo, inkoonranta, kiinteistönvälitys helsinki, kiinteistönvälitys uusimaa, merenranta, pienkerrostalo, Rivitalo, Saaristo, uudiskohde, uudiskohteet,