Välittäjä pitää huolen, että asuntosi tulee myytyä

Juha Kukkonen

21.2.2024

Välittäjät-juttusarja jatkuu! Seuraavaksi meille esittäytyy Juha Kukkonen – kiinteistönvälittäjä LKV sekä kaupanvahvistaja Westhouselta, joka ei pidä itsestään meteliä, mutta pitää huolen, että asuntosi tulee myytyä.

1. Sinulla on jo mieletön 32 vuoden pituinen ura välittäjänä takana. Milloin saavuit Westhouselle?

– Kyllä vain. Saavuin Westhouselle maaliskuussa 2008, eli ensi kuussa siitä tulee tasan 16 vuotta.

 

2. Miten aikanaan päädyit alalle? Entä missä tehtävissä olet toiminut aikaisemmin?

– Päädyin alalle 90-luvun laman aikaan ja itse asiassa se onkin yksi syistä, miksi tälle alalle päädyin. Ennen uraani välittäjänä ajoin taksia.

3. Olet Kiinteistönvälittäjä LKV ja kaupanvahvistaja. Mikä on parasta työssäsi?

– Ehdottomasti parasta työssäni on omanlainen vapaus ja ihmisten kanssa oleminen.

 

4. Millaisille asunnoille on eniten kysyntää juuri nyt? Ovatko haastavat vuodet vielä näkyneet uudiskohteiden myynnin tai niiden valmistumisen parissa?

– Nyt on kysyntää isommille hyväkuntoisille perheasunnoille. Kevät on hyvää myyntiaikaa ja lapsiperheet ovat silloin liikenteessä. Haastavat vuodet ovat näkyneet enemmän uudiskohteiden myynnissä, joka on tällä hetkellä hieman haastavampaa kuin ennen.

Katso täältä upea perheasunto Espoon Soukassa, joka etsii uusia asukkaitaan!

5. Miten kollegasi kuvailisivat sinua?

– Pyysin tähän apua kollegaltani Mia Hollandsilta ja hän kuvaili minua näin: “Juha on pitkällä urallaan saanut paljon kokemusta kiinteistönvälitysalalla. Hän on periksiantamaton ja sitkeä, sekä valmis tekemään työtä omien tavoitteidensa eteen. Juha on oikeudenmukainen ja muita aina huomioiva. Juhalta saa aina apua kun on tarve.”

Juha rentoutuu kesäisin viettämällä aikaa mökillä.

6. Olet kertonut, että vapaa-ajallasi mm. urheilet ja pidät huolta kunnostasi. Mitä muuta puuhailet töiden vastapainona?

– Puuhailen tosiaan liikunnan parissa aika paljon. Kesäisin tykkään mökkeillä ja nauttia muuten vain kesästä. Kaksi lapsenlasta antaa myös paljon iloa elämääni ja heitä yritän nähdä mahdollisimman paljon – välillä ehkä liikaakin.

 

Oletko myymässä tai ostamassa kotia? Ota yhteyttä Juhaan! Myytäviin kohteisiimme pääset tutustumaan täällä!

Juha Kukkonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja

0500 72 8888

juha.kukkonen@westhouse.fi

Ota yhteyttä

Avainsanat: arvoasunnot espoo, juha kukkonen, kiinteistönvälittäjä helsinki, kiinteistönvälitys espoo, kiinteistönvälitys helsinki, lkv, uusimaa, Westhouse,