Pellavaa, pastellia ja selkeitä linjoja

1.8.2018

Tämä seesteinen ja kodikas rivitalokoti kahdessa kerroksessa tarjoaa asukkailleen leppoisaa eloa. Kodin vähäeleinen kauneus rauhoittaa mieltä ja kauniit vaaleat pinnat ovat ilo silmälle ja antavat harmonisen taustan erilaisille sisustuksille.

“Vaalean keittiön tyylikäs ja iso allas viimeistelee keittiön toimivuuden.”

“Kodin vähäeleinen kauneus rauhoittaa mieltä ja kauniit vaaleat pinnat ovat ilo silmälle ja antavat harmonisen taustan erilaisille sisustuksille.”

Sympaattinen ja helppohoitoinen piha tuo lisätilaa, täällä voi oleilla rauhassa katseilta piilossa.”

“Olohuoneessa on satsattu rentoon oleiluun ja sohvat kutsuvat loikoiluun.”

“Tällä hetkellä sisustuksessa näkyy niukka kauneus ja minimalismi.”

“Tällä hetkellä sisustuksessa näkyy niukka kauneus ja minimalismi.”

Hurmaavan päätyhuoneiston 109 neliöön mahtuvat keittiö, olohuone, 4 huonetta, saunaosasto, kylpyhuone ja erillinen wc. Tämä seesteinen ja kodikas rivitalokoti kahdessa kerroksessa tarjoaa asukkailleen leppoisaa eloa. Kodin vähäeleinen kauneus rauhoittaa mieltä ja kauniit vaaleat pinnat ovat ilo silmälle ja antavat harmonisen taustan erilaisille sisustuksille.

Yläkerran avokeittiö, ruokailutila ja olohuone yhdistyvät yhdeksi viihtyisäksi ja edustavaksi kokonaisuudeksi. Täällä huomio kiinnittyy suureen ja toimivaan saarekkeeseen, jonka ympärille mahtuu kokkailemaan koko perheen voimin. Vaalean keittiön tyylikäs ja iso allas viimeistelee keittiön toimivuuden.

Olohuoneessa on satsattu rentoon oleiluun ja sohvat kutsuvat loikoiluun. Tällä hetkellä sisustuksessa näkyy niukka kauneus ja minimalismi. Valkoista, pellavaa ja pastellia. Skandinaaviseen tyyliin sisutus on pelkistetty, kodissa ei ole verhoja ja näin valo pääsee vapaasti kulkemaan tilasta toiseen.

Sympaattinen ja helppohoitoinen piha tuo lisätilaa, täällä voi oleilla rauhassa katseilta piilossa. Molemmissa kerroksissa olevat wc- ja kylpyhuonetilat sekä alakerran sauna- ja kodinhoitohelpottavat ja yläkerran vaatehuone helpottavat arkirutiinien hallintaa ja sujuvuutta.

Ihastuitko tähän vaaleaan unelmaan? Myynti-ilmoitukseen pääset tästä!

Tämän kohteen stailauksessa on käytetty yhteistyökumppanimme sisustuspuoti Cafelatte Lifestyle tuotteita.

 

Aurinkoiset terveiset,

Avainsanat: Asunto, asuntostailaus, espoo, Inspiraatio, Kattaus, Keittiö, Koti, Makuuhuone, olari, Olohuone, päätyhuoneisto, Piha, Rivitalo, Sisustus, stailaus, Westhouse,