Viimeisen päälle tyylikäs koti kaupungin ytimessä

Pirjo Pörhö-Liikamaa

6.6.2022

Tämä kauniissa ja perinteisessä Jugendtalossa sijaitseva kokonaisuus tarjoaa kaiken, mitä yksiöltä voi toivoa. Moderni keittiö, verraton sijainti ja rauhallinen tunnelma muodostavat niin unelmien kodin kuin kannattavan sijoituskohteenkin.

Tämän ihastuttavan kaupunkikodin ehdoton sydän on sen tilava ja tyylikäs, tanskalaisen Kvikin suunnittelema, avokeittiö. Toimiva keittiö on remontoitu vuonna 2017 ja siinä on runsaasti kaappitilaa sekä laadukkaat varusteet. Tilavan keittiön raikas tunnelma suorastaan kutsuu kokkaamaan ja viettämään aikaa.

Yksiö on kokonaisuudessaan loistokunnossa ja se taipuu moneen, joten siitä saa helposti sisustettua oman maun mukaisen kodin. Asunnon vaaleat sävyt ja kaunis leveälankkuinen parketti ovat erinomainen pohja esimerkiksi minimalistiselle sisustukselle, mutta myös kirkkaille väreille. Ikkunasta pääsee sisään runsaasti luonnonvaloa, joka valaisee lähes koko asunnon. Lisäksi kompakti kylpyhuone on hyvällä maulla remontoitu. Valkoiset seinälaatat ja tummanharmaa lattialaatoitus tyylikäs ja ajaton ratkaisu. Suihkussa on sekä sadesuihku että käsisuihku.

Asunnon sijainti erottuu ehdottomasti edukseen. Punavuori on trendikäs alue aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Muun muassa viihtyisät ravintolat ja loistavat ostosmahdollisuudet ovat kaikki vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lisäksi Eiran kauniit rannat ovat vain noin 800 metrin päässä ja ne tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet vaikkapa lenkkeilyyn tai kesäpäivän viettoon.

Keskeisestä sijainnistaan huolimatta asunto on kuitenkin myös omassa rauhassaan, erillään kaupungin hälinästä. Se sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja ikkunasta on maisema talonyhtiön viihtyisälle sisäpihalle. Katso kohteen tarkemmat tiedot ja kuvat täältä

Kiinnostuitko asunnosta? Ota Pirjoon yhteyttä.

Pirjo Pörhö-Liikamaa

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, BBA, SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

040 570 3335

pirjo@westhouse.fi

Ota yhteyttä

Avainsanat: