Juhlahumua – Westhouse 30 vuotta

31.5.2024

Vietimme 30-vuotisjuhlia toukokuun toiseksi viimeisellä viikolla yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, upeassa kesäisessä säässä.

Westhousen 30-vuotisjuhlia vietettiin aurinkoisessa säässä

Viime viikolla oli aika juhlistaa Westhouse LKV:n kolmea hienoa vuosikymmentä kiinteistönvälitysalalla, ja kutsuimme Haukilahden toimistollemme vieraaksi asiakkaitamme sekä rinnallamme kulkeneita yhteistyökumppaneita. Olikin hienoa päästä vaihtamaan kuulumisia niin monien tuttujen kasvojen kanssa mukavissa tunnelmissa.

Myös yhteistä muisteltavaa löytyi, sillä joillekin vieraillemme olemme saaneet toteuttaa vuosien varrella useitakin asuntokauppoja.

Haukilahden toimistomme Espoossa valikoitui luontevasti juhlapaikaksi, sillä täältä toimintamme 30 vuotta sitten käynnistyi. Ensimmäinen toimipisteemme sijaitsi tuolloin korttelin päässä nykyiseltä toimistoltamme.

Juhlavieraiden joukosta löytyikin useita pitkäaikaisia naapureitamme, niin lähiseudulta kuin oman toimistomme kiinteistöstä.

Myös aurinko hemmotteli juhlaseuruetta, ja terassilla viihdyttiin läpi juhlien nautiskellen mukavasta seurasta, Linnan Marengin valmistamista pöydän antimista sekä muusikko Aleksi Matikaisen tunnelmallisesta soitosta.

”Meille oli tärkeää tehdä juhlista Westhousen tapaan tyylikäs mutta rento tilaisuus, johon on helppoa tulla käymään ja jossa vierailla on mahdollisimman viihtyisät puitteet”, kuvailee Anna Kuisma, Westhousen markkinointi- ja hallintojohtaja.

”Vierailta ja henkilöstöltä saamiemme kommenttien perusteella myös onnistuimme siinä, ja juhlat sujuivat erittäin positiivisissa tunnelmissa. Myös toimistoamme kehuttiin viihtyisäksi ja tarjoiluja maittaviksi. Hieno osoitus asiakkaidemme luottamuksesta oli sekin, että juhlissa sovittiin vapaan keskustelun lomassa myös tulevista yhteistöistä”, operatiivinen johtajamme Sari Kivinen kertoo.

 

Kiitokset kaikille juhlavieraille, jotka teitte illasta mieleenpainuvan!

Lämmin kiitos myös sinulle, joka olet ollut jollakin tavalla osana Westhousen 30-vuotista tarinaa vuosien varrella! Yhdessä on mukavaa suunnata kohti seuraavia vuosikymmeniä! 💙

Avainsanat: 30vuotta, Asunnon myynti, asunnon osto, asunto myynti espoo, Asuntokauppa, juhlavuosi, Kiinteistönvälittäjä, Kiinteistönvälitys, Westhouse, Westhouse LKV,