Westhouse – vierelläsi elämäsi tärkeimmissä päätöksissä

24.7.2023

Westhouse on liki 30-vuotisen taipaleensa aikana solminut yli 10 000 onnistunutta asuntokauppaa. Kiinteistönvälittäjämme kertovat, miksi sinunkin kannattaa valita Westhouse.

”Olemme turvallinen ja luotettava kumppani asuntokaupoilla. Useimmilla kiinteistönvälittäjistämme on kymmenen, joillain jopa kahdenkymmenen, vuoden kokemus alalta. Tapamme eivät kuitenkaan ole takertuneet vanhaan aikaan, vaan olemme aina ajan tasalla ja valmiina reagoimaan markkinoilla tapahtuviin muutoksiin nopeasti.

Ammattitaitomme ja kokemuksemme näkyvät muun muassa hinnoittelussa: asiakas voi luottaa, että meidän kauttamme hän saa kodistaan oikean hinnan. Pieni ja tehokas tiimimme tekee yhteistyötä – kun koko tiimi myy kohdetta, siitä saadaan paras mahdollinen hinta.

Lisäksi meillä on vahva brändi, ja satsaamme korkeimpienkin palveluodotusten ylittämiseen. Tehokkaan ja tyylikkään markkinointimme ansiosta myytävä kohde saa tarvittavaa näkyvyyttä.”

Juha Erkkilä
myyntijohtaja
kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, kaupanvahvistaja

Arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelema huippumoderni hirsitalo sijaitsee Westendin parhaalla paikalla! Laadukas rakentaminen sekä luonnon kunnioittaminen näkyvät jokaisessa yksityiskohdassa aina materiaaleista ekologiseen maalämpöön.

Täydellä sydämellä jokaiseen toimeksiantoon

”Westhouse on aikaansa seuraava, avoin ja arvostettu. Olemme pieni organisaatio, mikä tekee toiminnasta läpinäkyvää. Kaikessa tekemisessämme korostuu laatu – olivatpa kyseessä suuret linjat tai pienet yksityiskohdat, kuten vaikka tyylillä toteutetut asuntoesitteemme. Lisäksi meillä on laajat verkostot, mikä helpottaa esimerkiksi sopivien ostajien löytämisessä. Tärkeintä on tietysti asiakkaiden aito kohtaaminen sekä heidän tarpeidensa kuunteleminen.”

Pirjo Pörhö–Liikamaa
laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä
kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, BBA, SKVL

”Ammattitaitoiset välittäjämme ovat täydellä sydämellään mukana jokaisessa toimeksiannossa. Teemme työmme tarkasti ja ammattitaitoisesti, mutta myös tunteella. Emme tingi laadusta, mistä kielivät ensiluokkaiset kuvat, hyvät tekstit, oikeat tiedot sekä ennen kaikkea ihmisläheinen palvelu. Näin varmistamme mahdollisimman hyvän tuloksen sekä asunnonmyyjälle että -ostajalle.”

Raya Virtanen
laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä
kiinteistönvälittäjä SKVL, LKV, KiLAT

Etsitkö loppuelämän kotia tai unelmiesi vapaa-ajan asuntoa? Tutustu monipuoliseen tarjontaamme!

Suuri merenrantatontti sekä henkeäsalpaavan kaunis näkymä hurmaavat viimeistellyn keittiön sekä oman tenniskentän ohella Inkoon Degerbyssä sijaitsevassa ainutlaatuisessa kohteessamme.

Uudenmaan asuinalueiden aito asiantuntija

”Westhouse on osaava ja rehti asunnonvaihtokumppani. Välittäjillämme on uskomaton määrä niin tietoa kuin kokemustakin. Kun alanvaihto tuli itselleni ajankohtaiseksi liki vuosikymmen sitten, halusin päästä Westhouselle – olinhan ollut yrityksen asiakas jo pitkään. Westhouse oli myynyt useamman omistamani asunnon, ja olin aina ollut tyytyväinen heidän toimintaansa.

On tärkeää osata tuoda myytävät kohteet oikealla tavalla esille. Markkinointi-, kuvaus- ja stailaustiimimme ovat luoneet meille yhdet alan parhaimmista myyntimateriaaleista ja visuaalisista ilmeistä, joiden avulla saamme kohteen kuin kohteen houkuttelevasti esille sekä myytyä.”

Pekka Kujala
kiinteistönvälittäjä LKV

”Westhouse on todella luotettava yhteistyökumppani. Henkilökuntamme on kokenutta, hyvin koulutettua ja kielitaitoista, minkä ohella meillä on käytössämme alan viimeisin teknologia. Joukostamme löytyy kunkin asuinalueen ihan oikeasti tunteva asiantuntija lähes koko Uudellamaalla. Me välitämme aidosti suurella sydämellä!”

Nina Nykopp
kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

”Westhousessa minua viehätti sen ammattimaisuus, laadukkuus sekä korkea työmoraali, jossa asiat tehdään tarkasti ja hyvin. Joukostamme löytyy välittäjien lisäksi niin lakiosaamista kuin markkinoinnin ammattilaisia. Westhouse on toiminut pitkään ja on vakavarainen työnantaja. Monet välittäjistämme ovatkin pysyneet talossa jo kauan.”

Tarja Pitkänen
kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

Oletko myymässä asuntoasi? Westhousen yli 25-vuotinen kokemus on tae onnistuneille asuntokaupoille – tilaa maksuton arviokäynti!

Avainsanat: arvoasunnot espoo, arvoasunnot helsinki, asunto myynti espoo, asunto myynti helsinki, kiinteistönvälittäjä espoo, kiinteistönvälittäjä helsinki, kiinteistönvälitys espoo, kiinteistönvälitys helsinki, kiinteistönvälitys uusimaa, myytävät kesämökit uusimaa, Westhouse,